هر کشور دارای تعداد زیادی از استادیوم های فوتبال است که بازی های خود را درون آن ها برگزار می کنند. استادیوم ها معمولا میزبان بازی های خانگی تیم های مختلفی هستند. هر ساله تعدادی بازی بسیار حساس انجام می شود که فقط در استادیوم های خاص برگزار می شوند. استادیوم های لیگ جزیره از ورزشگاه های بسیار مهم کشور انگلیس هستند که بازی های لیگ را در آن ها برگزار می کنند. در این مطلب قصد داریم شما را با این ورزشگاه ها بیش تر آشنا کنیم و اطلاعاتی از آن ها را بیان کنیم.

  • همواره برای ورود به برترین سایت پیش بینی فوتبال ایرانی می توانید بر روی گزینه “ورود به وب سایت” که در همین مقاله به راحتی برای شما قابل مشاهده است؛ کلیک کنید و از این طریق بونوس های ویژه ای نیز دریافت کنید.
محتوا پنهان
بهترین استادیوم های انگلیس کدامند؟

بهترین استادیوم های انگلیس کدامند؟

در انگلیس استادیوم های خارجی فوتبال بسیار زیادی ساخته شده است که در مورد بهترین آن ها اطلاعاتی را بازگو خواهیم کرد. در ادامه، بهترین استادیوم های فوتبال انگلیس را معرفی می کنیم.

اولدترافرود

 Old Trafford یکی از ورزشگاه های کشور انگلستان است. این ورزشگاه دارای چهار قسمت به عنوان جایگاه تماشاگران است. این ورزشگاه به طور مداوم به روز رسانی می شود و هر بار به تعداد صندلی های آن افزوده می شود. بابی چارلتون که اسطوره فوتبال کشور انگلستان است به این مکان، تئاتر رویا ها می گفت و از آن پس، لقب این ورزشگاه شد. این ورزشگاه بیش تر از 100 سال عمر کرده است و یکی از قدیمی ترین ورزشگاه های این کشور است. تیم منچستر یونایتد در گذشته دارای یک ورزشگاه بسیار کوچک بود اما پس از مدتی این ورزشگاه را به عنوان خانه جدیدی برای این تیم بنا کردند. برای ساخت و احداث این استادیوم 60 هزار پوند هزینه شد که این مبلغ در آن سال ها، مبلغ قابل توجهی بود. طراح این مکان ورزشی، آرچیبالد لیچ بود که یک طراح و مهندس بسیار معروف اسکاتلندی بود.

استادیوم وایت هارت لین در شمال شهر لندن ساخته این طراح است، البته او همدن پارک در شهر گلاسگو را نیز طراحی کرده است. در این ورزشگاه فینال جام حذفی انگلیس در سال های 1911 و 1915 برگزار شد. در سال 1920 بیش ترین تعداد تماشاگر در این استادیوم گرد هم آمده بودند که بازی بین تیم های آستون ویلا و منچستر یونایتد بود. متاسفانه این ورزشگاه در جنگ جهانی دوم و به دلیل بمباران های هوایی کشور آلمان، آسیب های زیادی دید و تخریب شد. در این مدت که از سال 1946 تا 1949 بود، تیم منچستر یونایتد بازی های خود را در استادیوم ماین رود انجام می داد.

این ورزشگاه متعلق به تیم منچستر سیتی بود. در سال 1966 که جام جهانی برگزار شد، این ورزشگاه بازسازی شده بود. در جام جهانی سال 1970 این ورزشگاه میزبان بازی فینال جام حذفی شد. این بازی بین تیم های لیدز و چلسی بود. در سال 1970 در اطراف جایگاه تماشاگران حصار هایی کشیده شد تا تماشاگران عصبانی نتوانند وارد زمین بازی شوند.

ومبلی

استادیوم ومبلی، Wembley Stadium ظرفیتی به تعداد 90 هزار نفر دارد. این ورزشگاه به عنوان دومین ورزشگاه بزرگ در اروپا معرفی شده است. علاوه بر برگزاری مسابقات فوتبال، کنسرت های موسیقی زیادی در این استادیوم انجام می شود. در ابتدا به دلیل تامین بودجه این کار انجام می شد اما امروزه یکی از مزایای این استادیوم است. در مجاورت این ورزشگاه، پارک ومبلی قرار گرفته است. مسابقات راگبی، راگبی یونیون و راگبی لیگ و بوکس هم در همین ورزشگاه انجام می شود. برای اجرا های کنسرت، حدود 15 هزار نفر می توانند به صورت ایستاده در این ورزشگاه حاظر شوند و 90 هزار نیز به صورت نشسته در آن جای می گیرند.

89874 نفر به عنوان بیش ترین تعداد تماشاگر در این ورزشگاه بوده است. اما در کنسرتی که ادل خواننده آن بود، تعداد 98 هزار نفر به این ورزشگاه آمده بودند. ابعاد زمین بازی 105 در 68 متر می باشد. از تاریخ 30 سپتامبر سال 2002 این ورزشگاه ساخته شد. ساخت این مجموعه تا سال 2007 به طول انجامید و در تاریخ 9 مارس 2007 این ورزشگاه افتتاح شد. مبلغ مصرف شده برای ساخت ورزشگاه ومبلی 789 میلیون یورو می باشد. در تاریخ 9 ژوئن سال 2007 جرج مایکل که یک خواننده و ترانه سرای انگلیسی است، در استادیوم ومبلی، کنسرتی را برگزار کرد.

آنفیلد

یکی دیگر از ورزشگاه های انگلستان، آنفیلد است. این مکان در سال 1884 ساخته شده است و تا به امروز چندین نفر مالک آن بوده اند. در سال 1884 این ورزشگاه به مالکیت اورتون در آمده بود اما پس از آن و در سال 1892 این ورزشگاه به تیم لیورپول واگذار شد. ظرفیت این ورزشگاه حدود 54 هزار نفر می باشد. در ابتدای این ورزشگاه دو دروازه ایجاد شده است که به عنوان یادبودی برای دو مربی سابق ورزشگاه آنفیلد بوده است. بر روی یکی از دروازه ها این گونه نوشته شده است که هرگز تنها نخواهی رفت. در بیرون از این ورزشگاه یعنی دقیقا در رو به روی فروشگاه این مجموعه، مجسمه ای وجود دارد که مربوط به بیل شنکلی می باشد.

البته در تونل ورودی بازیکنان به زمین بازی نیز لوحی از همین مربی وجود دارد که بر روی آن جمله ای حک شده است. یکی از مکان های بسیار مهم در این مکان، اتاقی است که مربیان سابق این ورزشگاه، در آن جمع می شدند و برای پیروزی تیم خود نقشه می کشیدند و برنامه ریزی می کردند. فاجعهٔ هیلزبورو یکی از بدترین وقایع انگلستان است که در آن 96 نفر از طرفداران تیم لیورپل به دلیل شلوغی و ازدحام جمعیت در استادیوم، در زیر دست و پا افتاده و کشته شده اند. یاد بودی از کشته شدگان این فاجعه در ورزشگاه آنفیلد قرار دارد که بازیکنان و تماشاچیان برای یاد آوری بر روی آن گل قرار می دهند.

سنت جیمز پارک

St James’ Park نام ورزشگاهی در انگلستان است. این ورزشگاه در سال 1892 ساخته شده است. گنجایش ورزشگاه سنت جیمز پارک حدود 53 هزار نفر می باشد و در سال 1998 بازسازی شد و تا سال 2000 به طول انجامید. این ورزشگاه دارای بهترین نوع چمن طبیعی است. ابعاد زمین بازی 105 در 68 است.

امارات

امارات نام یکی از استادیوم های انگلیس می باشد. این ورزشگاه در تاریخ 23 ژوئیه سال 2006 بازگشایی شده است. اولین مسابقه در این ورزشگاه، یک بازی خداحافظی برای یکی از اسطوره های تیم ارسنال بود که در این مسابقه، تیم آرسنال و آژاکس به مصاف یک دیگر رفتند. نام گذاری این ورزشگاه در سال 2006 اتفاق افتاد. شرکت هواپیمایی امارات مبلغ 390 میلیون پوند به باشگاه پرداخت کرد و به موجب آن، قرار دادی 11 ساله امضا کردند که از سال 2006 به بعد، نام این ورزشگاه به امارات تغییر پیدا کند.

البته در این قرار داد ذکر شده بود که باید در مدت 7 سال، نام و لوگوی این شرکت بر روی لباس بازیکنان تیم آرسنال حک شود. نا گفته نماند که احداث این ورزشگاه در ژوئیه سال 2004 انجام شد. برای ساخت این مجموعه مبلغ 390 میلیون پوند هزینه شد و امکانات بسیاری در آن تعبیه شد. ظرفیت این ورزشگاه حدود 60 هزار نفر می باشد. برای ساختن ورزشگاه امارات، تیم آرسنال مجبور به گرفتن وام 360 میلیون پوندی شد. ما بقی مبلغ نیز به کمک مدیریت هوشمند پرداخت شد. البته برند نایک هم به عنوان اسپانسر این ورزشگاه عمل کرد.

استمفورد بردیج

استمفورد بردیج یک ورزشگاه اختصاصی می باشد. ظرفیت این ورزشگاه نزدیک به 42 هزار نفر است. استمفورد بردیج یکی از استادیوم های لیگ برتر انگلستان است یکی از با قدمت ترین ورزشگاه های دنیا است. در سال 1876 این ورزشگاه احداث شد و یک سال بعد یعنی در سال 1877 بازگشایی شد. در ابتدا در این استادیوم مسابقات ورزش دو و میدانی انجام می شد. اما در سال 1904 میرز استادیوم توسط برادران جوزف و گاس خریداری شد و تا به امروز فقط بازی های فوتبال در آن انجام می شود. بازسازی این ورزشگاه در سال 1990 انجام شد. طراح معروف اسکاتلندی، آرچیبالد لیچ این مکان را طراحی کرده است.

استمفورد بردیج سه بار میزبان فینال بازی های جام حذفی فوتبال انگلیس بود اما پس از آن از ورزشگاه ومبلی برای این موضوع استفاده می شد. در سال 1935 تعداد 82905 نفر در این ورزشگاه حاظر شدند و رکورد بیش ترین تعداد تماشاگر زده شد و کم ترین تعداد تماشاگر در سال 1906 بود که تیم لینکولن و چلسی بازی داشتند و فقط 3000 نفر در ورزشگاه حاظر شده بودند.

گویسون پارک

گویسون پارک یکی دیگر از ورزشگاه های کشور انگلستان است. در این ورزشگاه بازی های زیادی برگزار شده است. نوع زمین بازی این استادیوم از چمن طبیعی می باشد. 39500 نفر گنجایش این ورزشگاه است و متراژ ابعاد آن 100 در 68 متر است.

وایت هارتلند

وایت هارتلند نام ورزشگاهی در انگلستان است که تخریب شده است. در سال 1899 استادیوم وایت هارتلند احداث شد و در آن بازی های زیادی برگزار کرده اند. در سال 2008 مسئولان این ورزشگاه تصمیم به ساخت ورزشگاه جدیدی کردند. نام ورزشگاه جدید ورزشگاه تاتنهام هاتسپر می باشدکه ظرفیت آن 62 هزار نفر می باشد. ورزشگاه جدید را در داخل ورزشگاه وایت هارتلند ساخته اند و برای به اتمام رساندن مراحل پایانی این ورزشگاه جدید، باید تمامی بخش های استادیوم قدیمی را تخریب کنند. در تاریخ 14 مه سال 2017 این ورزشگاه بسته شد و آن را به طور کامل تخریب کردند. برای معرفی ورزشگاه های لیگ جزیره، می توان به اینترنت مراجعه کرد و اطلاعات خود را در این مورد تکمیل نمود.

عکس استادیوم های لیگ جزیره را در کجا مشاهده کنیم؟

عکس استادیوم های لیگ جزیره را در کجا مشاهده کنیم؟

برای تماشا کردن تصاویر مربوط به استادیوم های لیگ جزیره می توان نام این ورزشگاه ها را در اینترنت خود نوشته و جست و جو نمایید. با انجام این کار تصاویر بسیاری از این مکان ها برای شما پیدا خواهند شد. در بسیاری از سایت های ورزشی نیز می توان تصاویر این مجموعه های ورزشی را تماشا کرد. فهرست ورزشگاه‌ های انگلستان را می توانید در سایت های متفاوتی به دست آورید. در شبکه های ورزشی نیز تصاویر زیبایی از این ورزشگاه ها نشان داده می شوند تا افراد بیش تری با این مکان ها آشنا شوند.

هر کدام از استادیوم های لیگ جزیره چه ویژگی هایی دارند؟

در ورزشگاه الدترافورد جایگاه اصلی هواداران در قسمت شمالی واقع شده است که بر روی آن بزرگ ترین سقف بدون ستون اروپا وجود دارد. در این ورزشگاه، مکان هایی مانند رستوان و کافی شاپ وجود دارد که از استقبال بی نظیر تماشاچیان برخوردار می باشد. موزه یونایتد یکی دیگر ازویژگی ها و امکانات این استادیوم است که هر ساله با بازدید های بسیاری رو به رو می شود. اتاقی در این ورزشگاه وجود دارد که مربوط به جام ها می باشد و تمام جام های دریافتی توسط تیم منچستر یونایتد در این اتاق نگهداری می شود. قسمت ادارای یکی دیگر از قسمت های این ورزشگاه می باشد که نظم بیش تری به این مجموعه داده است. در این مجموعه ورزشی سه مجسمه قرار دارد که یکی از آن ها مربوط به دنیس لا می باشد. او اسطوره تیم منچستر یونایتد است. در این مجموعه تمامی زمین بازی از چمن طبیعی پوشانده شده است. این ورزشگاه، 74140 نفر گنجایش دارد.

در استادیوم ومبلی، یک سقف با متراژ 315 متر وجود دارد که بدون هیچ ستونی ساخته شده است. البته در هنگام باز شدن این سقف، فقط جایگاه تماشاچیان پوشانده می شود و تمام استادیوم را نمی پوشاند و بزرگ ترین ورزشگاه مسقف در جهان است. این ورزشگاه در یک منطقه مسکونی ساخته شده است. در اطراف این ورزشگاه رستوران ها و کافی شاپ های بسیاری وجود دارد که در روز های مسابقات بسیار شلوغ و پر جمعیت می شوند. البته تعدادی هتل بسیار لوکس نیز در اطراف آن وجود دارد که افراد می توانند در آن ساکن شوند. در استادیوم آنفیلد چندین جایگاه برای تماشاچیان آماده شده است که ظرفیت بالایی دارند. یادبود ها، زمین چمن، اتاق های اداری و … از سایر امکانات این مکان می باشد. در ورزشگاه استمفورد بریج امکاناتی مانند زمین چمن، اتاق انتظامات، جایگاه ویژه وجود دارد.

بزرگ ترین استادیوم های لیگ جزیره کدامند؟

بزرگ ترین استادیوم های لیگ جزیره کدامند؟

ورزشگاه ومبلی بزرگ ترین ورزشگاه در انگلستان است. این استادیوم با ظرفیت 90 هزار نفری، دومین ورزشگاه بزرگ در اروپا می باشد. پس از آن ورزشگاه الدترافورد بزرگ ترین می باشد. گنجایش دقیق این ورزشگاه 75811 نفر است که در سال 1990 افتتاح شده است. ورزشگاه لندن با 66 هزار نفر ظرفیت و ورزشگاه جدید تاتنهام هاتسپر با 62 هزار نفر گنجایش در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. معرفی بزرگترین ورزشگاه های انگلیس در سایت های ورزشی انجام شده است و با مراجعه کردن به آن ها می توان به این لیست دسترسی پیدا کرد.

کوچک ترین استادیوم های لیگ جزیره کدامند؟

کوچک ترین استادیوم های لیگ جزیره کدامند؟

ورزشگاه های زیادی در انگلستان وجود دارد که دارای گنجایش های متفاوتی هستند. کوچک ترین ورزشگاه در این کشور، ورزشگاه دان ولی است که دارای 25000 صندلی می باشد و در شفیلد قرار دارد. وایت هارتلند نیز کوچک ترین ورزشگاه لیگ جزیره است که 36 هزار نفر ظرفیت دارد. بسیاری از استادیوم های کشور انگلستان بسیار کوچک هستند و نمی توانند میزبان بازی های پر طرفدار مانند لیگ برتر شوند. این ورزشگاه ها معمولا فقط برای انجام تمرین های بازیکنان و بازی های کوچک مناسب هستند. لوفتوس رود با 18 هزار نفر ظرفیت، لیبرتی با 20 هزار نفر گنجایش، تارف مور با 22 هزار و 500 نفر و کی سی با 25 هزار نفر جمعیت کوچک ترین استادیوم های فوتبال در این کشور هستند.

هرکدام از ورزشگاه های ذکر شده میزبان خانگی کدام تیم است؟

هرکدام از ورزشگاه های ذکر شده میزبان خانگی کدام تیم است؟

در ورزشگاه الدترافورد بازی های خانگی تیم منچستریونایتد انجام می شود. از سال 2007 تا به امروز در ورزشگاه ومبلی تیم ملی فوتبال انگلستان بازی های خانگی خود را انجام می دهد. تیم تاتنهام هاتسپر هم بای های خود را در همین ورزشگاه برگزار می کند. البته از سال 2016 تا 2019 تیم های اروپایی نیز بازی های خودرا در ومبلی برگزار می کردند. در ورزشگاه آنفیلد تیم لیورپول بازی می کند. تیم فوتبال نیوکاسل یونایتد بازی های خانگی خود را در استادیوم سنت جیمز پارک انجام می دهد. در ورزشگاه امارات بازی های خانگی تیم آرسنال انجام می شود. استمفورد بردیج میزبان بازی های تیم چلسی می باشد. تیم اورتون بازی های خود را در ورزشگاه گویسون پارک انجام می دهد. ورزشگاه وایت هارتلند میزبان بازی های تیم تاتنهام هاتسپر بوده است.

ورزشگاه های ذکر شده در کدام شهر قرار دارند؟

استادیوم الدترافورد در کشور انگلستان و در شهر منچستر بزرگ قرار دارد. این شهر به عنوان یک شهرستان تشریفاتی شناخته می شود. در ناحیه الدترافورد و در انتهای خیابان سر مت بازبی قرار گرفته است. استادیوم ومبلی در کشور انگلستان، در شهر لندن و در منطقه ومبلی ساخته شده است. ورزشگاه آنفیلد در انگلستان، مرزیساید، لیورپول و در منطقه آنفیلد قرار دارد. استادیوم سنت جیمز پارک در شهر نیوکاسل قرار گرفته است. ورزشگاه امارات در شهر لندن احداث شده است. استادیوم استمفورد بردیج در جاده فولهام، در غرب شهر لندن قرار گرفته است. گویسون پارک در شهر لیورپول قرار دارد. ورزشگاه وایت هارتلند در تاتنهام لندن قرار داشت.

قدیمی ترین استادیوم های لیگ جزیره کدامند؟

قدیمی ترین استادیوم های لیگ جزیره کدامند؟

با توجه به تاریخ هر وزشگاه می توان از قدیمی و جدید ترین آن ها مطلع شد. استادیوم استمفورد بریدج قدیمی ترین استادیوم ساخته شده در انگلیس می باشد که در لیگ جزیره قرار دارد. سندی گیت رود قدیمی ترین استادیوم فوتبال در جهان است که در منطقه شفیلد انگلستان قرار دارد و ورزشگاه خصوصی تیم Hallam F.C می باشد. هر ساله تعدادی ورزشگاه در این کشور بازسازی و یا احداث می شوند. کشور انگلستان بهترین استادیوم ها را در جهان دارد و بسیاری از آن ها را در طرح های توسعه ای قرار می دهند.

جدید ترین ورزشگاه های لیگ جزیره کدامند؟

جدید ترین ورزشگاه انگلستان، امارات است. این ورزشگاه در سال 2996 ساخته شده است و در شهر لندن قرار دارد. استادیوم های آینده فوتبال انگلیس بسیار مجهز تر، مدرن تر و با گنجایش بالا تری ساخته خواهند شد. استادیوم کی سی در سال 2005 ساخته شده است. این ورزشگاه 25 هزار نفر ظرفیت دارد و در شهر کینگستن هال قرار دارد. تیم هال سیتی در این ورزشگاه بازی می کند. استادیوم لیبرتی نیز در همان سال 2005 ساخته شده است. این ورزشگاه 20 هزار نفر گنجایش دارد و در شهر سوانزی احداث شده است. این ورزشگاه میزبان بازی های خانگی تیم سوانزی سیتی می باشد.

ویدیو استادیوم های لیگ جزیره را در کجا مشاهده کنیم؟

ویدیو استادیوم های لیگ جزیره را در کجا مشاهده کنیم؟

برای تماشا کردن ویدئو های استادیوم های لیگ جزیره می توانید نام این مکان را در اینترنت بنویسید و فیلم های آن را تماشا نمایید. در سایت آپارات تعداد بسیاری از فیلم های مربوط به این ورزشگاه ها وجود دارد که با مراجعه کردن به آن ها می توان این فیلم ها را تماشا کنید. در بسیاری از نرم افزار ها مانند تلوبیون و لنز و … می توان فیلم های ضبط شده از این مکان ها را مشاهده کرد. دسترسی به این اپلیکیشن ها برای عموم مردم کار بسیار آسانی می باشد و کافی است که به گوگل و یا گوگل پلی مراجعه کرد و آن را نصب و دانلود نمود.

قیمت بلیط استادیوم های لیگ جزیره چقدر است؟

قیمت بلیط استادیوم های لیگ جزیره چقدر است؟

قیمت بلیط های استادیوم های لیگ جزیره بسیار متفاوت است. معمولا ورزشگاه های بزرگ تر و مدن تر قیمت های بیش تری برای بلیط های خود تعیین کرده اند. بلیط های معمولی دارای قیمت های پایین تر و بلیط های وی آی پی، دارای قیمت های بیش تری هستند. بلیط های معمولی را باید از هفته ها قبل از شروع بازی خریداری کرد. اما بلیط های وی آی پی را می توان یک هفته قبل از بازی و با قیمت بیش تری خریداری نمود. البته بازی هایی که تماشاگر بیش تری دارند، بلیط های گران قیمت تری خواهند داشت. می توان بازی های کم استقبال را با بلیط های بسیار کم ارزشی خریداری کرد و حتی می توان در قسمت وی آی پی قرار گرفت اما بلیط های کم ارزشی را خریداری کرد. بهترین ورزشگاه های انگلیس بالا ترین قیمت های بلیط را دارند.

سوالات متداول

  1. بزرگ ترین استادیوم های لیگ جزیره کدامند؟

    یکی از بزرگ ترین استادیوم های لیگ جزیره، استادیوم ومبلی می باشد که در شهر لندن قرار دارد.

  2. استادیوم های لیگ جزیره چه امکاناتی دارند؟

    استادیوم های لیگ جزیره دارای زمین چمن، جایگاه هایی با ظرفیت بالا، سقف های متحرک و درب های ورودی زیاد هستند. البته هر کدام از این ورزشگاه ها دارای امکانات متفاوتی هستند.

  3. استادیوم های لیگ جزیره در چه کشوری قرار دارند؟

    استادیوم های لیگ جزیره در کشور انگلستان قرار دارند.

  4. استادیوم های لیگ جزیره در کدام شهر ها قرار دارند؟

    استادیوم های لیگ جزیره در شهر های لیورپول، لندن، منچستر و … ساخته شده اند.

لطفا به این مقاله امتیاز دهید :